Online life, live it. Digitale strategie, marketing- media advies.

Review Hondjeuitlaten.nl

Als trotse bezitter van een viervoeter schreef ik me in op www.hondjeuitlaten.nl. Want onze pup Timmy heeft immers veel behoefte aan kleine wandelingen. Wij zochten een oplossing zodat wij flexibeler waren. Kleine honden moeten immers vaker even een klein rondje. Op www.hondjeuitlaten.nl vinden baasjes, hondjes en hondenliefhebbers elkaar.
Kreeg de tip van mijn zus dus via word-to-mouth. Maar ik vind eigenlijk dat veel meer mensen moeten weten van het bestaan van deze geweldige site. Vandaar dit blogje. De site is gemaakt door een student en heeft nu al meer dan 13.000 gebruikers/ hondenliefhebbers. Dat is een aanzienlijke groep! Lees hier een artikel over de oprichter Lars Berends en zijn idee. Ook RTL-Z maakte er een korte reportage over.

Snel een profiel aangemaakt waarbij onze hond Timmy natuurlijk de show steelt. Hiervoor moet je wel een account aanmaken waar je een onbeperkt zoekopdrachten doen en berichten kan versturen. Kosten zijn laag voor 3 euro per maand ben je al full member.

Daarna kan je zoeken naar mensen in de buurt zoeken die graag met (jouw) hondje een rondje willen lopen.

Als snel vond ik bij ons in de buurt meer dan vier hondenliefhebbers die wel af en toe een rondje wilde lopen.
Gelijk twee  berichtjes gestuurd op zondagavond en op maandagochtend al reacties. Gelijk wat afspraken gemaakt om kennis te maken tussen baasje/hond/liefhebber die af en toe een rondje wil lopen. Helemaal goed.

Wat maakt hondjeuitlaten.nl zo leuk?

Het leuke aan deze service is dat het baasjes en hondjes helpt om samen meer plezier te hebben.
Want de hondenliefhebbers vinden het geweldig met een hondje te kunnen lopen. De hondjes worden lekker uitgelaten en het lost voor de baasjes waardoor ze flexibeler zijn.
De deeleconomie werkt in dit geval supergoed! De kosten bedragen een fractie van het geld dat je kwijt ben aan een hondenuitlaatservice en iedereen is happy!

Een goed idee lost problemen op en maakt mensen en honden gelukkig! #innovatie

By | 2017-08-28T21:24:48+00:00 augustus 28th, 2017|innovatie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Digitale Inspiratie

Qibiq, de beste manier om vandaag de toekomst te voorspellen is om hem zelf te veranderen!

Lees meer